27.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Η απάντηση του προπονητή της Νάπολι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑΣ
26.06.2024 | 18:23

FILE – In this Monday, Oct. 13, 2014 file photo, Italy coach Antonio Conte follows the Euro 2016 qualifying soccer match between Malta and Italy, at the National Stadium Ta’ Qali, in Valletta, Malta. Italy coach Antonio Conte is among 130 people who have been formally notified they are under investigation for match-fixing. Conte is being investigated for committing sports fraud when he coached Siena in 2010-11, although a charge of criminal association was dropped. Conte, who has denied wrongdoing, already served a four-month sports ban in the case. (AP Photo/Antonio Calanni, Files)
2014 ANTONIO CALANNI/ AP IMAGES

Στην παρουσίασή του από την Νάπολι ο Αντόνιο Κόντε δεν παρέλειψε να απαντήσει στις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για εκείνον αναφορικά με το αν θα ήταν επαρκής για τον πάγκο της Μίλαν.

Ο Αντόνιο Κόντε παρουσιάστηκε ως ο νέος προπονητής της Νάπολι, με τον Ιταλό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐβιτς, ο οποίος μίλησε σχετικά με τους λόγους που η Μίλαν δεν προτίμησε τον πρώην τεχνικό της Ίντερ.

Ο προπονητής δεν δίστασε να απαντήσει στον Σουηδό πρώην επιθετικό, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Κόντε δεν ταίριαζε στις ανάγκες της Μίλαν.

Οι δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς: “Στη Μίλαν υπάρχει ένας προπονητής, όχι ένας μάνατζερ. Ο Κόντε, με όλο το σεβασμό για έναν μεγάλο προπονητή όπως αυτός, δεν ήταν εκείνο που ψάχναμε Για εμάς, το καλύτερο για αυτό που έχουμε και για την ταυτότητα που θέλουμε να φέρουμε είναι ο Πάουλο Φονσέκα”.

Φαίνεται πως αυτά τα λόγια ενόχλησαν τον Ιταλό, ο οποίος μόλις του δόθηκε η ευκαιρία απάντησε υποστηρίζοντας πως πράγματι εκείνος εκτελεί περισσότερες αρμοδιότητες από έναν απλό προπονητή.

“Ο Ιμπραΐμοβιτς είπε ότι είμαι μάνατζερ και όχι προπονητής; Λοιπόν, θεωρώ τον εαυτό μου μάνατζερ και θέλω να λέω τη γνώμη μου για τη στρατηγική. Ο Ντε Λαουρέντις το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Αλλά ίσως, αυτή η πτυχή κάπου αλλού θα μπορούσε να θεωρηθεί ενοχλητική για έναν σύλλογο…”.

Ο ίδιος ο Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασής του πως πέρα από τις αλλαγές σε νοοτροπία, εργατικότητα και στρατηγική, εκείνος θα παραμείνει διάφανος και θα έχει λόγο για κάθε τι μέσα στον σύλλογο -αναλαμβάνοντας βεβαίως και περισσότερες αρμοδιότητες- και τόνισε πως η αμεσότητα και ειλικρίνεια του είναι αποδεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας Ντε Λαουρέντις.

“Έχω ήδη κάνει αρκετές (υποσχέσεις), αυτές που έκανα στους οπαδούς ισχύουν και για τον πρόεδρο, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα οπαδός της Νάπολι. Θα του λέω πάντα τι σκέφτομαι, δεν θα αλλάξω τον τρόπο που είμαι, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου πολύ διαφανή άνθρωπο. Νομίζω ότι εκτιμά τον αυθορμητισμό μου και την επιθυμία μου να είμαι άμεσος. Δεν μου αρέσουν οι κουβέντες, είμαι άνθρωπος δυναμικός”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό