23.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Η απάντηση του Κώστα Παπανικολάου στην ασέβεια των Αυστραλών: «Πρώτα ύβρις, μετά νέμεσις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η «επίσημη αγαπημένη» είναι ακόμα εδώ και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών έδειξε αντίδραση και πήρε τη νίκη επί της Αυστραλίας με 77-71 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων και πλέον περιμένει να δει αν θα πάρει την πρόκριση στους «8».

Μεταξύ άλλων, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη έδωσε απαντήσεις με αυτή τη νίκη, τόσο σε όσους τους κατέκριναν όσο και σε όσους φρόντισαν να δώσουν έξτρα κίνητρο στην ελληνική ομάδα. Αυτό έκανε και ο επίσημος λογαριασμός του αυστραλιανού πρωταθλήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ολίγον τι… προκλητική προαναγγελία που ανέβασε, σβήνοντας το «Ελλάδα» και αντικαθιστώντας το με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

K_pap16 – Instagram

Μετά την επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί των «καγκουρό», ήρθε και η απάντηση του Κώστα Παπανικολάου με τον αρχηγό της Ελλάδας να ανεβάζει δύο Instagram Story, αρχικά λέγοντας «Πρώτα υπάρχει η ύβρις» και εν συνεχεία λέγοντας «Και τότε έρχεται η νέμεσις».

K_pap16 – Instagram

Με αυτόν τον τρόπο, ο 34χρονος φόργουορντ εξέθεσε την προαναγγελία των Αυστραλών και εξύμνησε το ομαδικό πνεύμα με το οποίο η Ελλάδα «λύγισε» τη χώρα της Ωκεανίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό