33.6 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου: Δεν έχω διαπράξει φοροδιαφυγή, δεν κλήθηκα για εξηγήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Την απάντησή του στην διαδικασία δέσμευσης όλων του των περιουσιακών στοιχείων δίνει μέσω των δικηγόρων του ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, αναφέροντας ότι περιμένει κλήση για να πληροφορηθεί τι του αποδίδεται. 

Δια των πληρεξουσίων του δικηγόρων Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει:

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Η έρευνα

Σημειώνεται πως η έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα ήρθε ως συνέχεια πορίσματος της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομη δραστηριότητα μέσα από εταιρεία που δεν σχετίζεται με την επαγγελματική του δραστηριότητα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρχή για το Ξέπλυμα έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιφανούς τραγουδιστή έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προκύπτουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι οι δεσμεύσεις στις οποίες προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή αφορά ακίνητα, κινητά, λογαριασμούς προσωπικούς του καλλιτέχνη και της επίμαχης εταιρίας, σκάφη και θυρίδες που, εφόσον εντοπιστούν, θα δεσμευθούν μέχρι του ποσού των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας δεν θα περιοριστεί μόνο στον τραγουδιστή, αλλά στο στόχαστρο των εισαγγελέων θα τεθούν και άλλα πρόσωπα, συνεργάτες του ερευνώμενου καλλιτέχνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό