28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ανωτερότητα του Αλκαράθ και τα διπλά λάθη

Ειδήσεις Ελλάδα

BETMARKET TIPS

BETMARKET.GR
29.08.2024 | 14:50

@2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μετά την χτεσινή επιτυχία, η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι και πάλι εδώ ανανεωμένη με νέα σημεία για μεγαλύτερες επιτυχίες!

Πολύ καλά κύλησε η χτεσινή ημέρα, μιας και πέρασαν τα σημεία μας και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια στο US Open. Έχουμε μπει για τα καλά πλέον στον 2ο γύρο, οπότε δεν χάνουμε χρόνο και πάμε να δούμε τα σημερινά μας σημεία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με τον Κάρλος Αλκαράθ να αντιμετωπίζει τον Μπότιτς Βαν Ντε Ζάντσχουλπ, στον 2ο γύρο του US Open. Έχουμε τονίσει και σε παλιότερες στήλες πως στα μάτια μας ο Αλκαράθ είναι το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης. Στην δε πρεμιέρα έκανε επίδειξη δύναμης και το ερώτημα πλέον να είναι ένα: αν μπορεί να συντρίψει τον Βαν Ντε Ζάντσχουλπ, ο οποίος δεν κάνει καθόλου καλή σεζόν. Και παρά την πρόκρισή του εδώ, ο Αλκαράθ αποτελεί άλλη πίστα.

Η ποιότητά του Ισπανού από τη βασική γραμμή και τα βαριά του χτυπήματα δε γίνεται να αντιμετωπιστούν. Ο Βαν Ντε Ζάντσχουλπ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι: να σερβίρει τέλεια και πάλι ίσως να μην αρκεί. Ο Ισπανός είχε 50 winners στην πρεμιέρα, ανέβηκε στο φιλέ και γενικότερα έδειξε ότι το τένις του βρίσκεται στα καλύτερά του. Όλα αυτά μας οδηγούν στο να τον στηρίξουμε, οπότε θα πάμε στη νίκη του με συνδυασμό το under 27.5 games. Ένα πιθανό 6-3, 6-3, 6-3 αξίζει για τον Αλκαράθ, σε απόδοση 1.75.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας και πάμε στο ταμπλό των γυναικών. Αν έχουμε κρατήσει κάτι από τον 1ο γύρο, είναι τα διπλά λάθη της Ριμπάκινα, που παιζόταν σε πολύ χαμηλά lines. Και φυσικά η τενίστρια από το Καζακστάν με τα 7 που έκανε στην πρεμιέρα, ανέβασε όλα τα lines της. Ακόμα και έτσι, όμως, θεωρούμε πως υπάρχει εκεί στο σημερινό ματς της Ριμπακίνα με την Πόντσετ. Και μένοντας στα διπλά λάθη, θα ποντάρουμε στο over 1.5 της Ριμπάκινα για το 1ο σετ. Έχουμε παρατηρήσει πως η Καζάκα μπαίνει λίγο σφιγμένη στα παιχνίδια, βρίσκει ρυθμό μέσα στα ματς αλλά ρισκάρει.

Αυτό το ρίσκο την οδηγεί σε διπλά λάθη σε όλη της την πορεία στις ΗΠΑ φέτος. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στο over 1.5 στα διπλά λάθη στο πρώτο σετ σε απόδοση 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

29/8 – 23:15 – Ριμπάκινα – Πόντσετ: Ριμπάκινα over 1.5 διπλό λάθος στο 1ο σετ (Απόδοση: 1.70)
30/8 – 3:15 – Αλκαράθ – Φαν Ντε Ζάντσχουλπ: 1 και Under 27.5 games (Απόδοση: 1.75)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινά προγνωστικά τένις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό