19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η (αντίθετη) άποψη του Χόρας Γκραντ για το «The Last Dance»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια διαφορετική εκδοχή για το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», με θέμα την αθλητική καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν, έδωσε ο τότε συμπαίκτης του στους Σικάγο Μπουλς, Χόρας Γκραντ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του είναι ψεύτικο.

Ο παλαίμαχος σέντερ των «Ταύρων», που στο πλάι του Air κατάκτησε τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή στο ΝΒΑ, μιλώντας στο ESPN υποστήριξε πως κατά την άποψή του δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ.

«Θα έλεγα ότι ήταν διασκεδαστικό, αλλά εμείς, οι συμπαίκτες που ήμασταν εκεί, γνωρίζουμε ότι περίπου το 90% των λεγόμενων είναι ψεύτικο σε σύγκριση με την πραγματικότητα», δήλωσε ο Γκραντ.

«Αυτό δεν είναι η πραγματικό, επειδή πολλά από τα πράγματα που είπε ο Τζόρνταν σε μερικούς συμπαίκτες του προέκυψαν από “απαντήσεις” σε αυτόν. Αλλά ήταν όλα κομμένα στην επεξεργασία του ντοκιμαντέρ, αν θέλετε να το ονομάσετε ντοκιμαντέρ».

Ακόμη, ο Γκραντ διέψευσε τον ισχυρισμό του Τζόρνταν, ότι ήταν μια από τις βασικές πηγές στο βιβλίο «The Jordan Rules», το οποίο επικεντρώθηκε στην περίοδο 1990-1991 και στο τι συνέβαινε στα αποδυτήρια των Μπουλς.

«Ψέματα… Εάν ο M.J. με θυμώνει, ας το διευθετήσουμε όπως κάνουν οι άνδρες. Ας μιλήσουμε ή ας το διευθετήσουμε διαφορετικά. Αλλά ξανά και ξανά, επικαλείται αυτό το ψέμα λέγοντας ότι ήμουν η πηγή», δήλωσε.

Ο Γκραντ παραδέχθηκε πως ήταν φίλος του συγγραφέα, του δημοσιογράφου, Σαμ Σμιθ, αλλά επέμεινε ότι προστάτευε το εσωτερικό του συλλόγου και ποτέ δεν αποκάλυψε το παραμικρό.

Μιλώντας στο μικρόφωνο του ESPN, ο Γκραντ κατηγόρησε τον Τζόρνταν για σωματική και λεκτική βία προς τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Στο «The Last Dance» υπάρχει αναφορά στο επεισόδιο με τη γροθιά που δέχθηκε ο Στιβ Κερ, νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σε μια στιγμή έντασης στην προπόνηση.

Όπως είπε ο Γκραντ, δεν επέτρεψε ποτέ στον Τζόρνταν να κυριαρχήσει επάνω του και κάθε φορά που τον πλησίαζε, αντιδρούσε.

«Αλλά όταν επρόκειτο για τον Γουίλ Πέρντιου, τον Στιβ Κερ ή τον Σκοτ Μπάρελ ήταν θλιβερό να βλέπουμε έναν ηγέτη να τους επιτίθεται έτσι» δήλωσε, κάνοντας λόγο για «γροθιές και τέτοια πράγματα. Αυτό ήταν περιττό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό