35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η ανεξάντλητη ποιότητα της Γαλλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια επιλογή του 2.12 ποντάρει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ανεβάζει ρυθμούς η Γαλλία ενόψει Euro, το 2ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στη Γερμανία πίσω από την Αγγλία, σύμφωνα με τις αποδόσεις των εταιρειών. Ο Ντεσάν έχει… χρυσάφι στα χέρια του, ένα ρόστερ με χρηματιστηριακή αξία πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, το οποίο πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, φιναλίστ στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στο Λουξεμβούργο δεν ανέβασε ιδιαίτερα ρυθμό, πίεσε όσο χρειαζόταν, πέτυχε 3 τέρματα, κινδύνευσε ελάχιστα. Σήμερα υποδέχεται στο Μπορντό τον Καναδά, ο οποίος προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά και κατόπιν πρόσκλησης.

Οι τρικολόρ στον όμιλο τους έχουν Ολλανδία, Πολωνία και Αυστρία, δεν την λες και εύκολη δουλειά, αλλά λογικά θα περάσουν και ως πρώτοι.

Ο Εμπαπέ είχε κάποιες ενοχλήσεις δεν προπονήθηκε χθες, ίσως να μην ξεκινήσει, αλλά έτσι κι αλλιώς οι λύσεις είναι τόσες πολλές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, η Γαλλία είναι η πιο σταθερή ομάδα παγκοσμίως και στη μέτρια μέρα της μπορεί να βάλει 3 και 4 γκολ σε σύνολα σαν τον Καναδά. Το θέμα είναι αν θα ανεβάσει ρυθμό ή θα παίξει σε χαμηλό τέμπο, η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια, θα επιλέξω over 1.5 γκολ στο ημίχρονο με απόδοση 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γαλλία – Καναδάς: Over 1.5 γκολ ημίχρονο (απόδοση 2.12), 22:15

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό