24.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Η ανατροπή της χρονιάς με «διπλούς» Ίσακ και Μπαρνς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοναδικής ομορφιάς το παιχνίδι ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Γουέστ Χαμ. Οι «καρακάξες» έκαναν την ανατροπή της χρονιάς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, για την 30η αγωνιστική της Premier League, αφού ήταν πίσω στο σκορ για δύο γκολ, μέχρι και το 77′, αλλά με μπροστάρηδες τους Ίσακ και Μπαρνς κατάφεραν να το γυρίσουν και να πάρουν τη νίκη με 4-3.

Ο Αλεξάντερ Ίσακ ήταν απ’ τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο, για άλλο ένα παιχνίδι της ομάδας του Έντι Χάουι. Νωρίς, μόλις στο 6′, κατάφερε να ανοίξει το σκορ απ’ την άσπρη βούλα, νικώντας τον Αρεολά. Η απάντηση για τα «σφυριά» ήρθε στο 21′ μετά από μπαλιά «αριστούργημα» του Λουκάς Πακετά, στον Μάρκος Αντόνιο.

Η Γουέστ Χαμ  κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Μοχάμεντ Κούντους, στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με σουτ απ’ την μικρή περιοχή. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπόουεν άυξησε τη διαφορά του σκορ (48′) απέναντι στον ανύμπορο να αντιδράσει, Ντουμπράβκα.

Ο Έντι Χάουι προχώρησε σε αλλαγές βλέποντας την ομάδα του να μην αποδίδει, μία απ’ αυτές ο Χάρβεϊ Μπαρνς, που άλλαξε το ρου του παιχνιδιού. Στο 77′, πάλι απ’ τα 11 μέτρα, ο Αλεξάντερ Ίσακ πρόσθεσε άλλο ένα τέρμα στην φετινή συλλογή του (14) και μείωσε στο γκολ. Από ‘κει και πέρα ανέλαβε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός.

Από κάθετη πάσα του Ίσακ ο Μπαρνς φέρνει το ματς στα ίσα (83′) και στην εκπνοή του παιχνιδιού πετυχαίνει την μεγάλη ανατροπή (90′). Απίθανο σουτ εκτός περιοχής και το Σεντ Τζέιμς Παρκ παίρνει «φωτιά». Aνέβηκε στην 8η θέση και στους 43 βαθμούς η Νιούκαστλ, έναν λίγότερο απ’ την Γουέστ Χαμ (οι «καρακάξες» έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό