35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η ανατροπή της Τότεναμ επισκιάστηκε από τον… Εθνικό Πειραιά μέσα στο Λονδίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τότεναμ έκανε μια σπουδαία ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας, παίρνοντας εν τέλει μια δραματική εντός έδρας νίκη με 3-1 στο… ντέρμπι του Λονδίνου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 59′ με τον Εμπερέτσι Έζε, όμως οι «Σπερς» βρήκαν τρία γκολ σε διάστημα έντεκα λεπτών για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους.

Την ισοφάριση έφερε ο Τίμο Βέρνερ στο 77ο λεπτό, με τον Κρίστιαν Ρομέρο να υπογραφεί την ανατροπή στο 80′. Το τελικό 3-1 γράφτηκε στο 88′ από τον Χιουνγκ-Μιν Σον για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην Τότεναμ.

Ωστόσο, την παράσταση «έκλεψε» ένα φοβερό σκηνικό στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Τότεναμ, όταν η κάμερα απαθανάτισε μια σημαία του… Εθνικού Πειραιά από φιλάθλους που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά της κερκίδας του «Tottenham Hotspur Stadium». Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα σκηνικό το οποίο δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο από Έλληνες χρήστες όσο και από Άγγλους.

Για την ιστορία, με την σπουδαία νίκη της αυτή, η Τότεναμ διατηρήθηκε στην 5η θέση με 50 βαθμούς, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την 4η Άστον Βίλα των 53 βαθμών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό