16.8 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Η ανατριχιαστική προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025 – Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από τον Νοστράδαμο ίσως ο πιο διάσημος «προφήτης» είναι η Angelia Pandeva Gushterova, ευρύτερα γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα.

Πρόκειται για μία γυναίκα από τη Βουλγαρία που γεννήθηκε το 1911, γνωστή για την υποτιθέμενη ικανότητά της να προβλέπει το μέλλον. Αν και έχασε την όρασή της στην παιδική της ηλικία, οι οπαδοί της πιστεύουν ότι απέκτησε την αλλόκοτη δύναμη να προβλέπει καίρια παγκόσμια γεγονότα.

Αν και η Μπάμπα Βάνγκα πέθανε το 1996, οι προβλέψεις της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων, παρόλο που συχνά δεν έχουν σταθερή πιστοποίηση. Ωστόσο, μία «προφητεία» που έχει κάνει για το έτος 2025 προκαλεί ανατριχίλα καθώς ουσιαστικά κάνει λόγο για το… τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει άρθρο του LadBible, για το 2025 η τυφλή μυστικίστρια από τη Βουλγαρία έχει προβλέψει πως κάτι πολύ σκοτεινό θα συμβεί, με αποτέλεσμα να έχει σκορπίσει ανησυχία σε όσους παρακολουθούν τις προφητείες της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με διάφορες αναφορές, η Μπάμπα Βάνγκα ισχυρίστηκε ότι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει το 2025. Εδώ, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα πλήρεις επίσημες ηχογραφήσεις των προβλέψεων της Βουλγάρας προφήτη με πολλούς να είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι μία μεγάλη συνωμοσία.

Άσχημα μαντάτα φέρνει το 2025 για την Ευρώπη

Αν παρόλα αυτά δεν είστε από αυτούς που βλέπουν πίσω από όλα αυτά συνωμοσίες, θα πρέπει να γνωρίζετε πως, σύμφωνα πάντα με την Μπάμπα Βάνγκα, η Αποκάλυψη θα ξεκινήσει το 2025.

Παρ’ όλο που υπάρχουν και κάποια καλά νέα, όπως για παράδειγμα ότι η ανθρωπότητα δεν πρόκειται να εξαλειφθεί μέχρι το 5079 -πάντα σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα- η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του κόσμου φαίνεται πως ξεκινά από τον επόμενο χρόνο, όταν μια σύγκρουση στην Ευρώπη έρχεται να εξαλείψει τον πληθυσμό της ηπείρου!

Στη συνέχεια, το 2028, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εξερευνούν την Αφροδίτη αναζητώντας κάποια πηγή ενέργειας που θα υποστηρίζει τη συντήρηση της ζωής στη Γη.

Τελικά, τα πράγματα θα αρχίσουν να εξελίσσονται ραγδαία το 2033 όταν -όπως ισχυρίζεται η Μπάμπα Βάνγκα- οι πάγοι στους πόλους της Γης θα λιώσουν και θα ανεβάσουν τη στάθμη της θάλασσας σε δραματικά επίπεδα.

Φωτ.: Unsplash
Η «πρώτη επαφή», ο κομμουνισμός και το… τέλος του κόσμου

Ακολουθούν διάφορες «προφητείες», από την εξάπλωση του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο μέχρι την «πρώτη επαφή» ανθρώπων με εξωγήινους, μέχρι να έρθει το 2170 όταν και η Γη θα καταστραφεί (σχεδόν) εντελώς από μια ξηρασία.

Όπως προβλέπει η Βουλγάρα προφήτης, με κάποιον τρόπο η ανθρωπότητα επιβιώνει και φτάνουμε στο 3005, όταν και ξεσπά πόλεμο μεταξύ της Γης και ενός πολιτισμού στον πλανήτη Άρη.

Το είδος μας θα καταλήξει να εκκενώσει τη Γη το 3797, όταν και ο πλανήτης μας θα έχει γίνει πλέον αφιλόξενος για τη ζωή. Όλα αυτά τα δυσοίωνα γεγονότα θα οδηγήσουν κάποια στιγμή στο απόλυτο τέλος της ανθρωπότητας το έτος 5079.

Αν και (προφανώς) οι συγκεκριμένες προβλέψεις το πιθανότερο είναι να μην επιβεβαιωθούν, πολλοί από τους θαυμαστές της Μπάμπα Βάνγκα έρχονται να υπενθυμίσουν πως προέβλεψε σωστά το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη το 2004, την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα, τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την επανένωση της Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

Εν κατακλείδι, όπως και για όλες τις προφητείες που έχουν λεχθεί στο παρελθόν, ισχύει και εδώ πως… το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό