15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ανανεωμένη Porsche Cayenne θα έχει και καινούργιο εσωτερικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Porsche μετά από σχεδόν 6 χρόνια -παρουσιάστηκε το 2017- θα ανανεώσει την Cayenne. Η νέα της εκδοχή θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Σαγκάης που θα γίνει από 18 έως και 25 Φεβρουαρίου, αλλά οι Γερμανοί έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα το ταμπλό της.

Που ακολουθεί την αισθητική της Taycan, με τις τρεις συνολικά οθόνες -ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, κεντρική οθόνη αφής 12,3 ιντσών και οθόνη συνοδηγού 10,9 ιντσών. Μάλιστα στην τελευταία υπάρχει πλέον η δυνατότητα και streaming, ενώ η επίστρωση που διαθέτει δεν επιτρέπει στον οδηγό να δει κάτι και να αποσπαστεί η προσοχή του.

Σημαντική αλλαγή είναι και η μετακίνηση του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου -με τη μορφή διακόπτη- στο ταμπλό και δεξιά της κολώνας του τιμονιού. Η νέα του αυτή θέση έχει οδηγήσει και στην επανασχεδίαση της κεντρικής κονσόλας, όπου συνυπάρχουν κλασικοί και απτικοί διακόπτες, οι τελευταίοι με ανάδραση.
Επίσης υπάρχει και θέση ασύρματης φόρτισης smartphone, η οποία είναι… ψυχώμενη προκειμένου αυτό να μην υπερθερμαίνεται.

Καινούργιο είναι και το πολύ-λειτουργικό τιμόνι που προέρχεται από την 911.
Η ανανεωμένη Porsche Cayenne, που όπως προαναφέραμε θα παρουσιαστεί στην Κίνα θα υιοθετήσει και τα κινητήρια σύνολα, συμβατικά και plug-in υβριδικά που έκαναν την εμφάνισή τους στην επίσης ανανεωμένη Panamera.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό