16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ανανεωμένη BMW σειρά 8 θα έχει φωτιζόμενη μάσκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ήρθε η ώρα της (προγραμματισμένης) ανανέωσης για τα δίθυρα και πεντάθυρα κουπέ της σειρά 8 της BMW καθώς και για το αντίστοιχο κάμπριο.
Οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες και περιορίζονται σε μια ανασχεδιασμένη μάσκα -δεν πρόκειται για τη μεγάλη της σειράς 4 αλλά για φωτιζόμενη την οποία η BMW ονομάζει Iconic Glow. Παράλληλα υπάρχουν αλλαγές και στους αεραγωγούς του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ πλέον το πακέτο M Sport, που περιλαμβάνει και αισθητικές διαφοροποιήσεις όπως τον τονισμένο διαχύτη, είναι πλέον στάνταρ.
Στοιχεία του πακέτου υπάρχουν φυσικά και στο εσωτερικό -τιμόνι, ουρανός, μεταλλικά πεντάλ- όπου η εμφανής διαφορά είναι η αύξηση της διαγωνίου της οθόνης του συστήματος infotainment στις 12,3 ίντσες (από 10,25).

Η γκάμα περιλαμβάνει, πέρα από τις M8 με τους 625 ίππους, την 850i xDrive (V8, 4.400 κυβικά, 530 ίπποι), την 840i (εξακύλινδρος σε σειρά 3.000 κυβικών με 333 ίππους) σε πισωκίνητη έκδοση που είναι και η πιο προσιτή και σε τετρακίνητη καθώς και την diesel 840d. Που είναι επίσης xDrive, δηλαδή τετρακίνητη και ήπια υβριδική με σύστημα μίζας γεννήτριας 48V.  

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ειδική έκδοση 8 Χ JEFF KOONS. Την οποία έχει επιμεληθεί ο αμερικανός καλλιτέχνης και πρώην σύζυγος της Cicciolina Jeff Koons. Στον οποίο πιστώνεται και το M3 GT2 Art Car του 2010.

Η λίστα παραγγελιών για τις ανανεωμένες BMW της σειράς 8 θα ανοίξει το Μάρτιο.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό