24.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Η ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μεγάλα σχέδια για την Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς έχει σκοπό να επεκτείνει το «City Ground» σε γήπεδο χωρητικότητας 50 χιλιάδων θέσεων, μέχρι όμως να ολοκληρωθούν οι εργασίες, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να θαυμάζουν το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας. 

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης επένδυσε πολλά εκατομμύρια ώστε να ανακαινίσει την «Nigel Doughty Academy», με τα έργα να έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και να ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές του εγχειρήματος αφορούσε την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, μαζί με αίθουσες φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές.

Μεγάλες αλλαγές έγιναν και στα αποδυτήρια όπου προστέθηκε μια ολοκαίνουρια σάουνα, λουτρά παγοθεραπείας και ζεστά μπάνια για τη μυϊκή αποκατάσταση. 

Στους υπόλοιπους χώρους η κουζίνα και το εστιατόριο ανανεώθηκαν, ενώ τα γραφεία έχουν επεκταθεί ώστε να χωρέσουν νέα αίθουσα συνεδριάσεων, μια σουίτα εντυπωσιακών χώρων συσκέψεων και μια αίθουσα ανάλυσης βίντεο με άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι για τη μαγνητοσκόπηση των εκπαιδευτικών συνεδριών.

Σε μια ωραία κίνηση η οποία θα συνεισφέρει στην κοινότητα, έξω από το γήπεδο κατασκευάστηκαν δύο ολοκαίνουργια υβριδικά γήπεδα, τα οποία διαθέτουν ίδιας ποιότητας επιφάνεια με τον χλοοτάπητα του «City Ground».

Nottingham Forest is delighted to unveil the exciting transformation of the club’s Training Ground, following a multi-million-pound investment spearheaded by Forest owner, Evangelos Marinakis.

— Nottingham Forest (@NFFC) October 12, 2024

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει τη συναρπαστική μεταμόρφωση του Προπονητικού Κέντρου του συλλόγου, μετά από μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της Φόρεστ, Ευάγγελο Μαρινάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό