15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ανάτηση της Ευγενίας Σαμαρά μετα τον χωρισμό της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ευγενία Σαμαρά μετά το χωρισμό της έκανε μια ανάρτηση με νόημα ενώ φόρεσε ξανά ένα από τα αγαπημένα της χρώματα.

Η Ευγενία Σαμαρά ή αλλιώς η τηλεοπτική Στέλλα του Σασμού, λίγο μόνο καιρό μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, δημοσίευσε στο Instagrαm μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται αρκετά ανανεωμένη, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Ξέρω τι ζητάω, κοιτάω μπροστά μόνο μπροστά», περνώντας το δικό της μήνυμα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν αυτό αφορά τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά της.

https://www.instagram.com/p/CsoqteBLFPE

Η Ευγενία Σαμαρά μας συστήνει την τέχνη του mix print με ένα κοστούμι σε 60s vibes

Οι συχνές εμφανίσεις της φορώντας ροζ

Παρ’ όλα αυτά αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Ευγενίας Σαμαρά στο Instagram θα προσέξεις πως είναι ένα κορίτσι που επιλέγει το χρώμα στις εμφανίσεις της. Παρ’ όλα αυτά προσέξαμε πως σε κάποια χρώματα έχει μια μεγαλύτερη προτίμηση. Ένα από αυτά είναι και το ροζ, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν πιο κάτω. Η ηθοποιός έχει φορέσει κατά καιρούς ροζ φορέματα, τοπ, ακόμα και ροζ κοστούμι. Και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει άψογα.

Ο χωρισμός από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό πως η Ευγενία Σαμαρά κι ο Γιάννης Ποιμενίδης ύστερα από 9 χρόνια σχέσης έπαψαν να είναι ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Εκδρομή» ενώ ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου ενώ μοιράζονταν αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά τους και τα ταξίδια τους.

https://www.instagram.com/p/CoqFkIaN4Fh

Η ηθοποιός σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ηappy Day», μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, ανέφερε σχετικά με την προσωπική της ζωή:

«Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία, με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου. Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους, γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει, ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό