27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Η ανάρτηση με νόημα του Ολυμπιακού για τα 14 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την ήττα από την Μακάμπι με 1-4 για το Conference League, ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, προέβη σε μια κίνηση για να τονώσει το ηθικό των παικτών και για να τους συμπαρασταθεί, να τους δείξει ότι είναι μαζί τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω δημοσίευση ο ίδιος δώρισε σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή και το staff του ένα γλυπτό με το μήνυμα Never give up. Η συνέχεια φυσικά είναι γνωστή σε όλους με το τι επακολούθησε, με τη φοβερή πορεία του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League, νικώντας με 1-0 την Φιορεντίνα στην OPAP Arena, για να πανηγυρίσει το πολυπόθητο τρόπαιο επί Ελληνικού εδάφους.

instagram

«Σε μια δύσκολη και κομβική στιγμή για την ομάδα μας, μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, δώρισε σε όλους τους ποδοσφαιριστές τον προπονητή και τους συνεργάτες του, καθώς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ένα γλυπτό με το μήνυμα NEVER GIVE UP.

Ένα μήνυμα που ειδικά εκείνη τη χρονική στιγμή, επιβεβαίωνε τη στήριξη του και την βαθιά του πίστη ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορούσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βγει νικητής, όπως και αποδείχθηκε!

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Ενωμένοι στις επιτυχίες και στις δυσκολίες, με όραμα, πίστη και πάθος! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό