20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η αλλαγή στο σώμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι μεγάλη και εμφανής (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει γίνει fit κι αυτό φαίνεται.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι η δημοσιογράφος που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και συνεχίσουμε να βλέπουμε στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

Η δημοσιογράφος και μαμά δύο κοριτσιών, είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα εμπιστευτείς για να σου αναλύσει τις εμφανίσεις των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί, τις τάσεις στην ανατροφή παιδιών και σε όποιο θέμα αφορά κάθε νέα γυναίκα και μαμά.

Η Ελιάνα, είναι και ο άνθρωπος εκείνος που με περίσσια περηφάνια είναι παραδεχτεί πως στις δύο εγκυμοσύνες της και έφαγε και πάλεψε πολύ για να χάσει τα κιλά που πήρε.

Η Ελιάνα και η Ελένη:

Στις πρόσφατες φήμες για το αν θα επιστρέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, η δημοσιογράφος προτίμησε να αφήσει τον σταθμό στον οποίο εργάζεται να κάνει όποια ανακοίνωσε πρέπει και η ίδια εξήγησε χαρακτηριστικά: 

«Η σύγκριση Ελένης Μενεγάκη – Δανάης Μπάρκα, είναι μια σύγκριση που δεν τιμάει κανέναν. Ούτε τη Δανάη, ούτε την Ελένη ούτε εμένα, οπότε δε θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία. Δε μπορώ να απαντήσω αν μου έχει γίνει πρόταση από την Ελένη. Είμαστε και εν μέσω σεζόν ακόμα, δε μιλάμε για επόμενα επαγγελματικά πλάνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, το MEGA είναι το σπίτι μου σε αυτή τη φάση και ελπίζω να συνεχίσω»!

Hot stuff! 10 hot pink κραγιόν για να αντιγράψεις το τέλειο look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου
Η Ελιάνα και τα κιλά.

H Χρυικοπούλου έχει μιλήσει για τα σκαμπανεβάσματα στο βάρος της με αποκορύφωμα την πρώτη εγκυμοσύνη στην οποία είχε πάρει 30 κιλά!«Πήρα τριάντα κιλά. Έτρωγα τα πάντα. Από σοκολάτα με φράουλα που έπαιρνα από το περίπτερο, μέχρι ψωμί με λάδι και ζάχαρη», είχε τονίσει τότε η Ελιάνα.

Η νέα εικόνα της Χρυσικοπούλου:

Η διαφορά στο σώμα της δημοσιογράφου είναι πια μεγάλη! Μπορούμε πια, από το πρόσφατο ταξίδι της Ελιάνας στην Μύκονο, να πούμε με σιγουριά, πως η παρουσιάστρια όχι μόνο έχει χάσει τα κιλά που είχε πάρει στα πρώτα χρόνια της μητρότητας αλλά διαθέτει πια γραμμωμένη κοιλιά!

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό