23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ακρίτα έπαθε… Πολάκη: Τα βάζει με δημοσιογράφους για τα «μάτια» του Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έλενα Ακρίτα  – πιστή σύμμαχος του Στέφανου Κασσελάκη – τα έβαλε με την Ελένη Καλογεροπούλου στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24 όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα όσα ακούστηκαν από τα χείλη του έκπτωτου προέδρου για τα «μαύρα ταμεία» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ερώτηση κάθε άλλο παρά άρεσε στην κ. Ακρίτα που κατέληξε να χαρακτηρίζει «εμμονική και προκατειλημμένη» τη δημοσιογράφο προχωρώντας όμως σε ένα ατόπημα καθώς ακούμπησε θέματα προσωπικών δεδομένων όταν η Ελένη Καλογεροπούλου τής είπε εάν θα μπορούσε να κάνει μία ακόμη ερώτηση. 

«Εάν είναι σαν τις άλλες θα σας πρότεινα να την ξανασκεφτείτε. Το εάν θα απαντήσω ή όχι είναι δικό μου θέμα. Είστε σε έναν μόνιμο εκνευρισμό. Έχετε και πρόβλημα πίεσης και σας εύχομαι τα καλύτερα» είπε η κ. Ακρίτα. με την Ελένη Καλογεροπούλου να απαντά «ευχαριστώ» λέγοντας πως δεν πρόκειται να ρωτήσει για να μη… στεναχωρηθεί η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το Action 24 

«Έτσι είναι πάντα και για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι» ήταν το σχόλιο που έκανε σήμερα (12/9) από τον «αέρα» του Action 24 ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας με ιδιαίτερη ευπρέπεια και θερμά λόγια για την κ. Ακρίτα.

Δείτε το σχόλιο του Δημήτρη Καμπουράκη 

Η Έλενα Ακρίτα – σημειώνεται πως έχει τη θέση της αναπληρώτριας στον τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπεύθυνη για τα… δικαιώματα και την ισότητα – αντέδρασε έντονα στα όσα είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης δημοσιοποιώντας και ένα μήνυμα με το οποίο οι συνεργάτες της εκπομπής που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο με τον Βαγγέλη Γιακουμή στο Action 24, την καλούσαν στο Action Σαββατοκύριακο στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Ακρίτα δηλώνει 40 χρόνια δημοσιογράφος με μακρά θητεία στις έντυπες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις και όπως γράφει στο κείμενό της «υποδείξεις ειδικά από τον κ. Καμπουράκη δεν δέχομαι…». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό