15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Αθηνά Ωνάση σε μία σπάνια κοσμική εμφάνιση! Δείτε πώς είναι σήμερα η χρυσή κληρονόμος

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021, 12:00

Η Αθηνά Ωνάση από παιδί απασχολεί τα διεθνή μέσα παρόλο που η ίδια προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Μετά το διαζύγιό της από τον Alvaro De Miranda Neto, το 2016, οι δημόσιες εμφανίσεις της έγιναν ακόμα πιο σπάνιες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η 36χρονη χρυσή κληρονόμος έκανε μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού δημόσιες εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μόντε Κάρλο.

Την παρουσία της Αθηνάς Ωνάση στον γάμο της οικογένειας Ζέιν στο Μονακό αποκάλυψε η παρουσιάστρια και γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την Γιάννα Νταρίλη να ποζάρει με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα και την Αθηνά Ωνάση.

«Υπέροχο που συναντήσαμε την Αθηνά Ωνάση στο Μόντε Κάρλο» έγραψε στη λεζάντα της η Γιάννα Νταρίλη χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της που βρήκε εκεί τη χρυσή κληρονόμο.

Η Αθηνά Ωνάση δείχνει πολύ ανανεωμένη και με νέο hair look, καθώς έχει υιοθετήσει μια πιο σκούρα απόχρωση μαλλιών. Με φλοράλ φόρεμα, διακριτικό μακιγιάζ και ίσια μαλλιά δείχνει να απολαμβάνει τη βραδιά.

αρχικής φωτογραφίας: Getty images

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό