16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε την τέλεια summer απόχρωση για τα μαλλιά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ανταύγειες της Αθηνάς Οικονομάκου θυμίζουν τις ηλιόλουστες ακτίνες του καλοκαιριού.

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει αποδείξει, ότι δε φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Πριν από δύο χρόνια είχε επιλέξει να κόψει τα μαλλιά της μακρύ καρέ, τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου της και δίνοντας έναν πιο hot χαρακτήρα.

Παρόλα αυτά, μπορεί το καρέ να της έδινε ένα πιο σοφιστικέ στυλ, αλλά σαν το μήκος και το χρώμα των μαλλιών που έχει τώρα δε συγκρίνεται κανένα look της.

@athinao1konomakou

Ανταύγειες που θυμίζουν τις ηλιόλουστες ακτίνες

Η Αθηνά Οικονομάκου, ταξίδεψε στην πόλη του φωτός μαζί με τη συνεργάτιδά της, Κωνσταντίνα Βασιλείου για να παρευρεθούν στον τελικό του Roland Garros. Με αφορμή αυτό το ταξίδι, έκανε το πιο όμορφο refresh στην εμφάνισή της. Χωρίς να πειράξει το μήκος των μαλλιών της, η Αθηνά επίλεξε να κάνει μία απόχρωση balayage, ενώ μικρά baby lights ξεπηδούσαν ανάμεσα σε κάθε τούφα.

@athinao1konomakou

Το τέλειο summer look

Η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, ενώ η παιχνιδιάρικη πινελιά που έχει επιλέξει αριστερά και δεξιά στα φραντζάκια της, φώτιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

@athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου, μας έδειξε το νέο και ανανεωμένο της look στη γαλλική πρωτεύουσα με ένα natural μακιγιάζ το οποίο αναδείκνυε ακόμη περισσότερο τη γλυκιά απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών της. Extra tip: Η αγαπημένη ηθοποιός επιλέγει τις περισσότερες φορές να κάνει τα μαλλιά της ελαφρώς wavy, κάτι το οποίο δημιουργεί extra όγκο και κίνηση στα μαλλιά της.

Αν θέλεις τώρα το καλοκαίρι να αλλάξεις τα μαλλιά σου και δεν ξέρεις τι χρώμα να επιλέξεις, ίσως η απόχρωση της Αθηνάς Οικονομάκου να είναι η ιδανική για εσένα…

Το κόκκινο κραγιόν δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το balayage. 

Ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, αποτελούν το ιδανικό summer beauty look. 

Baby lights ξεπηδούν σε κάθε τούφα. 

Το χρώμα που έχει επιλέξει η Αθηνά Οικονομάκου χαρίζει την τέλεια κίνηση στα μαλλιά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό