22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΑΕΚ φουλάρει για Οντουμπάτζο – Τι ισχύει και τι ζητάει ο Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η περίπτωση του Μόουζες Οντομπάτζο είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει στην ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Νιγηριανός (με βρετανικό διαβατήριο) αποτελεί την επιλογή του Ματίας Αλμέιδα και η «Ένωση» φουλάρει για να ολοκληρώσει την απόκτησή του από τον Άρη.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12/07) έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες, με την ΑΕΚ για την ώρα να μην έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον Άρη, αλλά ούτε και με τον ίδιο τον παίκτη. Οι «κίτρινοι» φημολογείται πως έχουν ζητήσει αντάλλαγμα παικτών, ζητώντας να λάβουν τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι για να επιτρέψουν την παραχώρηση του Οντουμπάτζο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα. Παράλληλα, ο Ματίας Αλμέιδα από την μεριά του δεν θέλει να αποχωριστεί κανέναν από τους δύο παίκτες προσωρινά, αφού ακόμα τους εξετάζει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Πελάδα» αναζητά έναν δεξιό μπακ ώστε να ανταγωνιστεί τον Λάζαρο Ρότα και να διαθέτει ένα πολύ δυνατό δίδυμο σε αυτές τις θέσεις.

Κάτι που ο Αλμέιδα θέλει να ισχύει σε κάθε θέση, όπως φαίνεται ακόμα και σε αυτή του τερματοφύλακα, με τις μεταγραφές των Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Θωμά Στρακόσα.

Η τιμωρία που τυχόν θα κουβαλάει ο Οντουμπάτζο

Στην ΑΕΚ το μοναδικό μεγάλο πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι η τυχόν τιμωρία που αναμένεται να δεχθεί ο Οντουμπάτζο. Όλοι οι παίκτες του Άρη που είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές.

Ο λόγος το γεγονός πως μετά το τέλος του τελικού δεν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Αυτό σημαίνει πως εφόσον η ΑΕΚ αγοράσει τον Οντουμπάτζο, εφόσον δεν γίνει άρση της ποινής μέσω έφεσης, ο 30χρονος θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό