33.4 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

«Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Ρόμα για τον Κάρσντορπ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι μεταγραφικές εξελίξεις «τρέχουν» στην νέα εποχή της ΑΕΚ και ο σύλλογος συνδέεται για μία ακόμη φορά με τον Ρικ Κάρσντορπ. Ο Ολλανδός δεξιός αμυντικός της Ρόμα έχει συμβόλαιο μέχρι και την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν τον έχει στα πλάνα του και αναμένεται να αποχωρήσει.

Η «Corriere dello Sport» αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην «Ένωση» και την ιταλική ομάδα συνεχίζονται, με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να έχει κυκλοφορήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει την έρευνα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Γιουσέφ Ατάλ, πρώην παίκτη της Νις, να είναι ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στη λίστα. Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει αρχίσει να ολοκληρώνει τα πρώτα ζητήματα του καλοκαιριού, αλλά ακόμη αρκετά παραμένουν «ανοιχτά».

Ο Νορντίν Άμραμπατ ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στο κλαμπ. Ο Παπέ Αμπού Σισέ, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, «πάτησε» Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (30/06) και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ως νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Στη θέση του τερματοφύλακα οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης δεν υπολογίζονται, με την μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι να έχει κλείσει. Το όνομα του Θωμά Στρακόσια «παίζει», με τον ίδιο να εξετάζει τις επιλογές του.

Τέλος, «φωτιά» έβαλαν δηλώσεις του ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος τόνισε πως ο πελάτης του ενδιαφέρεται πιο πολύ από ποτέ για να επιστρέψει στο Μεξικό. Ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμάται πως θα συναντηθεί με τον παίκτη ώστε να επιλυθεί το ζήτημα, ενώ ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των συλλόγων από το Μεξικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό