27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον… αγιασμό ενόψει της Ίντερ Εσκάλδες στο Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον αγιασμό της πριν την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν, στην «Opap Arena». Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μεσημέρι της Τετάρτης (24/07), με την παρουσία του νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάριου Ηλιόπουλου, αλλά και όλης της ανδρικής ομάδας.

Την Τέλεση της ακολουθίας του αγιασμού ανέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, Γαβριήλ. Τον χαιρετισμό πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές του για καλή χρονιά στους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης (14/07, 21:00 – COSMOTE Sport 1), η «Ένωση» θα δώσει την πρώτη της «μάχη» για την χρονιά 2023/24. Συγκεκριμένα, θα υποδεχθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια την Ίντερ Εσκάλδες, με την οποία θα αναμετρηθεί στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ πριν από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στην OPAP Arena. Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, παρόντος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου και μελών της διοίκησης. Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ηλιόπουλος ευχήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό