28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Η ΑΕΚ ζήτησε 4 εκατομμύρια ευρώ από την Σάμσουνσπορ για τον Ελίασον»

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το πρωί του Σαββάτου (27/01) τα Μέσα της Τουρκίας αναφέρουν ότι η Σαμσουνσπόρ ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον από την ΑΕΚ. Μία ομάδα η οποία μετά από 22 αγωνιστικές στη Super Lig, είναι στην 14η θέση, με 25 βαθμούς και παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο τουρκικός σύλλογος προχώρησε σε προφορική κρούση για τον Σουηδό, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση από τους «κιτρινόμαυρους». Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Μερτ Ακτσάι η ΑΕΚ ζήτησε από την Σαμσουνσπόρ τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη της.

Υπενθυμίζεται ότι η «Ένωση» φρόντισε άμεσα να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Νίκλας Ελίασον να μετακομίζει στη γειτονική μας χώρα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και είναι κανονικά στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, με την ΑΕΚ να μην θέλει να τον παραχωρήσει, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει σημαντικό ρόλο στο σύστημα της ομάδας.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από τα φετινά του νούμερα, αφού μετράει 30 συμμετοχές, με απολογισμό 3 γκολ, ενώ, έχει μοιράσει 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Σουηδός εξτρέμ έχει αποδείξει την αξία του αλλά και το ταλέντο του, καθώς είναι ικανός να ταλαιπωρήσει οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα. Η «Ένωση» επέμενε για την απόκτησή του και τελικά δικαιώθηκε 100% για το deal με τον 28χρονο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό