25.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Η ΑΕΚ δεν αφήνει τον Κορέα σε… ησυχία, έχει βρει άλλη λύση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χοακίν Κορέα και δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω εύκολα. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του Εσέκιελ Πόνσε και είναι διατεθημένη να ψωνίσει από… ψηλό ράφι. Ο Αργεντινός είναι παίκτης της Ίντερ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα λέγεται πως έχει επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του.

Ο «Δικέφαλος» πούλησε τον Πόνσε στους Ντάιναμο Χιούστον και έκτοτε βρίσκεται στην αγορά για την εύρεση ενός αντάξιου παίκτη και ίσως ακόμη καλύτερου. Παράλληλα, η Μπέτις πραγματοποίησε και εκείνη κρούση για τον 29χρονο στράικερ, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν το βάζει κάτω και βάσει των ιταλικών δημοσιευμάτων, εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού, ούτως ώστε να τον αποκλείσει και εκείνη με μορφή δανεισμού. Μάλιστα, σε περίπτωση που το 2025 δεν επεκτείνουν την συμφωνία τους ο παίκτης με την Ίντερ, τότε η «Ένωση» θα μπορεί να τον αγοράσει. 

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» υπέγραψαν με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Έχουν κλείσει διετές συμβόλαιο με τον Ρομπέρτο Περέιρα και είναι πολύ θετικοί στην υπόθεση του Θωμά Στρακόσα. Σε περίπτωση που η ιστορία με τον Αλβανό τερματοφύλακα καταλήξει με αίσιο τέλος, τότε θα είναι μία ακόμη καλή προσθήκη κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό