24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Η ΑΕΚ δείχνει ενδιαφέρον για Κοσοβάρο αριστερό εξτρέμ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της και έβαλε νέο παίκτη στο… στόχαστρο. Συγκεκριμένα, η γερμανική «Sky Sport» ανέφερε σε άρθρο της πως ο Ντόνι Αβντιγιάι αποτελεί το νέο «αντικείμενο» πόθου της «Ένωσης». Πρόκειται για 27χρονο διεθνή Κοσοβάρο αριστερό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Χάρτμπεργκ, ομάδα από την Αυστρία.

Ωστόσο, η ρήτρα του ποδοσφαιριστή αγγίζει τα 150.000 ευρώ. Ο χρόνος πιέζει τους «κιτρινόμαυρους» όμως, καθώς το εν λόγω ποσό εξαγοράς έχει ισχύ μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, δηλαδή σε περίπου ενάμιση μήνα. Ο Ντόνι Αβντιγιάι πέτυχε 12 γκολ την περασμένη σεζόν με την φανέλα της αυστριακής ομάδας και μοίρασε 6 ασίστ.

Η ΑΕΚ δεν ασχολείται μόνο με αυτή την περίπτωση, καθώς ο μεταγραφικός «πυρετός» δεν… πέφτει από την μεριά του Ματίας Αλμέιδα. Όπως αναφέρει ο μεξικανός δημοσιογράφος, Άξελ Σολίς, η Μοντερέι υποχωρεί από την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, εξαιτίας της πολύ σκληρής στάσης που διατήρησε η ΑΕΚ κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, και εξετάζει το plan b.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εξελίξεις «τρέχουν» στην «Ένωση», με τον Θωμά Στρακόσα να βρίσκεται το μεσημέρι της Δευτέρας (08/07) στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2029, όπως είχε… αποκαλύψει ο αδερφός του.

Μάλιστα, το «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όπως προανήγγειλε ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Ο Πινέδα αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ενταχθεί με την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, αφού θα έχει ολοκληρώσει τις διακοπές του μετά και την συμμετοχή του στο Copa America με την εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό