20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ αποχαιρετάει τον Στέλιο Σεραφείδη -Εικόνες από την κηδεία του θρύλου της «Ένωσης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιοι έδωσαν το παρών

Το ύστατο χαίρε στον Στέλιο Σεραφείδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, είπαν φίλοι της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου, τιμώνοντας την παρουσία του στον χώρο.

Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε υπό βροχή στον Άγιο Σπυρίδωνα και άρχισε να βρέχει. Το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αλλάζει το πρόγραμμά του και αντί για τις 11 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση στα Σπάτα να μετατίθεται για το απόγευμα.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελείται η κηδεία, έχουν παραβρεθεί εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη οι: Αλεξίου, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Παπασταμάτης, Λούπος, Παπαχαρτοφύλης, Χατσικας, Καφφατος, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Νεστορίδης, Μπάγεβιτς, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες και ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του. Όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης.

Aξιοσημείωτο είναι πως ο Θωμάς Μαύρος βρίσκονταν στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στρατο, Γιώργο Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, από τις 11 το πρωί, ενώ σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης.

Βεβαίως, εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έδωσαν και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό