16.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Η ΑΕΚ ανοίγει εκ νέου τις διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Γιαννούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα έδειχναν πως ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μετακόμιζε στην γερμανική Άουγκσμπουργκ μετά τη δήλωσή του πως σκοπεύει να συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο 28χρονος δεξιός μπακ μετά από 3,5 χρόνια αποχώρησε από τη Νόριτς και στην αρχή του καλοκαιριού ήδη υπήρξε ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τις υπηρεσίες του. Ο ίδιος, όμως είχε δηλώσει πως προτιμάει να μην επαναπατριστεί ακόμα. 

eurokinissi

Οι διαπραγματεύσεις συμβολαίου με τους Γερμανούς ωστόσο «πάγωσαν» και πλέον ο ίδιος επιθυμεί να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Εξάλλου το όνομά του ακούγεται από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος και είναι επιθυμία του ίδιου του Ματίας Αλμέιδα να τον αποκτήσει για το αριστερό άκρο της άμυνας των «κιτρινόμαυρων».

Ο Γιαννούλης στην αγγλική Τσάμπιονσιπ φέτος είχε τέσσερις ασίστ σε 35 εμφανίσεις με την ομάδα του να χάνει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στον ημιτελικό των πλεί – οφς. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και πήρε την άνοδο στην Premier League το 2021.

Ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στον οποίο έπαιξε ως μέλος της πρώτης ομάδας από το 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021. Ο χρόνος θα δείξει εάν φέτος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του δικεφάλου του νότου.

Αντώνης Χαλάς

    

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό