18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Η ΑΕΚάρα έχει θέματα από το 3-1, έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δημοσιογράφος σχολίασε το ντέρμπι της «OPAP Arena»

Το χθεσινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός κλήθηκε να σχολιάσει ο Άρης Πορτοσάλτε, την Δευτέρα το πρωί, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, όταν του έγινε… πάσα για να καταθέσει το σχόλιό του, ξεκίνησε λέγοντας: «Κολλήσαμε», με τον Δημήτρη Οικονόμου να βάζει στο… παιχνίδι τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

«Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει το πρωτάθλημα. Μετά από καιρό το είδα ματς. Δεν μπορώ να πω οτι ήταν ο καλύτερη 1,5 ώρα της ζωής μου. Σχημάτισα τη γνώμη οτι η ΑΕΚάρα μας είχε ζητήματα από το 3-1. Ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο, υπάρχουν ζητήματα με την διαιτησία. Στο τέλος, έπρεπε για τον κόσμο που ήταν μέσα, έπρεπε να πάει στο κουτί, έπρεπε να σεβαστεί τον κόσμο γιατί δεν καταλαβαίνει. Από την ώρα που το έχουμε, χρησιμοποίησέ το και μετά σφύριξε οτι θες. Σεβάσου τον κόσμο που είναι μέσα, αλλά από αυτά που λέει ο Παναθηναϊκός εκεί με την κόκκινη και είναι καλός παιχταράς αυτός, εμένα μου αρέσει… Τα φάουλ τα έκανε, για αυτό και τον απέσυρε στο δεύτερο», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό