25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αγωνία του Παπανικολάου για τον Πετρούνια – «Από τους κορυφαίους στην ιστορία» [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και φτάνοντας τα τρία ολυμπιακά μετάλλια μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.

Τόσο η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση όσο και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών, Κώστας Παπανικολάου παρακολούθησαν διά ζώσης την μεγάλη προσπάθεια του σπουδαίου Έλληνα αθλητή μέχρι την κατάκτηση ενός ακόμα βάθρου, ενώ δεν έλειπαν οι εκφράσεις πανηγυρισμών και αγωνίας από τα πρόσωπά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της ΕΡΤ για την μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια:«Τι να πω τώρα, ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει οι παλμοί. Πραγματικά η ένταση, το άγχος και η αγωνία που έχω ζήσει σήμερα, δεν το έχω ζήσει ούτε σε τελικούς, σε δικά μας παιχνίδια όπου είναι άκρως προσωπικό το ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στον Λευτέρη, τεράστια επιτυχία, άλλο είναι ολυμπιακό μετάλλιο. Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον άνθρωπο.

Έχει καταφέρει τα πάντα. Νομίζω είναι, αν όχι ο νούμερο ένα αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας, τότε είναι ένας από τους κορυφαίους και του αξίζουν όσα πετυχαίνει και όσα ζει γιατί είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που είχα την τύχει να τον γνωρίσω και έχει μια επίσης καταπληκτική οικογένεια. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό