31.2 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Η Αγγλία αισθάνεται τόσο σίγουρη που άφησε το ποδόσφαιρο για… άλλα σπορ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας φαίνεται να μην προπονείται μόνο στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των ασκήσεων κατά την διάρκεια του Euro2024. Ο φακός της διοργάνωσης απαθανάτισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του «Νησιού» σε στιγμές training, οι οποίες δεν συσχετίζονταν με τον «Βασιλιά των σπορ». Μάλιστα, αυτές οι  φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα social media από τον επίσημο λογαριασμό του τουρνουά, με τα σχόλια να παίρνουν… φωτιά.

«Ναι, καλύτερα να παίξουν άλλα σπορ γιατί δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά στο ποδόσφαιρο», «ευχαριστηθείτε τον χρόνο σας εκεί (σ.σ. στην Γερμανία, διοργανώτρια χώρα Euro2024) πριν πάτε σπίτια σας “σκύλοι”» και «είναι αυτός ο τρόπος που προσπαθούν (σ.σ. οι παίκτες) να ξεφορτωθούν τον Σάουθγκεϊτ (σ.σ. προπονητής εθνικής Αγγλίας), παίζουν τα πάντα εκτός από ποδόσφαιρο» είναι μερικά από τα σχόλια με τα περισσότερα like στην ανάρτηση.

Στις φωτογραφίες βρίσκονται πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών της αγγλικής αποστολής. Ο Χάρι Κέιν δείχνει την συμπάθειά του στο γκολφ, ενώ ο Άντονι Γκόρντον τείνει πιο πολύ προς το μπάσκετ, καθώς δοκίμασε το ποδήλατο, αλλά… χτύπησε και εμφανίστηκε στην προπόνηση με πληγές. Ο Τζο Γκόμεζ φαίνεται να ασχολήθηκε με το αμερικανικό ποδόσφαιρο, γνωστό και ως ράγκμπι. Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ διένυσε αποστάσεις με το ποδήλατο, όσο οι Τζέιντον Σάντσο και Μαρκ Γκουέχι έπαιζαν επιτραπέζιο ποδοβόλεϊ.

Η εν λόγω δημοσίευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/06), ανήμερα της αναμέτρησης των «Τριών Λιονταριών» με την Σλοβακία (19:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό