35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

‘Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
12.06.2024 | 19:53

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο MLS
@2024 AP IMAGES/REBECCA BLACKWELL

Ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του στο ESPN αποκάλυψε ότι με βάση της τωρινές συνθήκες η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του, ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά ότι πλέον απολαμβάνει περισσότερο την κάθε του στιγμή στο ποδόσφαιρο.

Στοπ στις ορέξεις των ομάδων από τη Σαουδική Αραβία και στους φιλάθλους της Νιούελς Ολντ Μπόις που ονειρεύονται να δουν ξανά Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της ομάδας τους έβαλε ο Αργεντινός σταρ.

Σε δηλώσεις του στο ESPN έκανε ξεκάθαρο ότι η Ίντερ Μαϊάμι είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του με τις τωρινές συνθήκες, ενώ τόνισε πως πλέον απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο.

“Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, θα είναι η τελευταία μου. Λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο, απολαμβάνω τα πάντα πολύ περισσότερο, γιατί γνωρίζω ότι ο χρόνος λιγοστεύει”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο “Λίο”.

Τη φετινή σεζόν ο 37χρονος σε 15 αγώνες με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι μετράει 14 γκολ και 11 ασίστ, ενώ αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται με την εθνική Αργεντινής για το Copa America το οποίο ξεκινάει στις 20 Ιουνίου στα γήπεδα της Αμερικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό