22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ίντερ θέλει 16χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 16χρονου τερματοφύλακα της Κ17, Νίκου Μπότη, γιου του παλαίμαχου παίκτη μπάσκετ της Ολύμπια Λάρισας, Δημήτρη.

Ο γεννημένος στις 31.03.2004 Λαρισαίος γκολκίπερ εντάχθηκε σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες του «Δικεφάλου», με τους «ασπρόμαυρους» να τον εντοπίζουν στον Ajax Λάρισας.

Μετακόμισε με την οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει σ’ όλες τις μικρές ηλικιακές ομάδες των ακαδημιών, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ19 το 2019, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας σε διεθνή τουρνουά, όπως στο φημισμένο τουρνουά Marc Overmars στην Ολλανδία και στο τουρνουά Aspire στο Κατάρ.

Η μεταγραφή στο εξωτερικό προέκυψε μετά από δοκιμαστικές προπονήσεις σε πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών η Ίντερ και η Μίλαν η οποία πριν οκτώ μήνες είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα των εθνικών ομάδων U15 και U16.

Τελικά, οι «νερατζούρι» εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του υψηλόσωμου (1.91 μ.) γκολκίπερ και μπήκαν στη διαδικασία απόκτησης του, προσφέροντας του επαγγελματικό συμβόλαιο τριών ετών.

: gazzetta.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό