35 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Η Ένωση Γάλλων Διαιτητών στήριξε την Φραπάρ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Στεφανί Φραπάρ βρέθηκε στο στόχαστρο του Άρη μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και η Ένωση Γάλλων διαιτητών πήρε ξεκάθαρη θέση, στηρίζοντας την έμπειρη διαιτητή.

«Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν για άλλη μια φορά την πιο πλήρη ασέβεια και την πιο παράλογη αμέλεια όσον αφορά το λειτούργημα του διαιτητή και η μεροληψία των παραγόντων σε αυτό το ματς, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Αν η συμπεριφορά της ηττημένης ομάδας στο τέλος του αγώνα είναι ανάξια των αξιών του ποδοσφαίρου, οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να καθησυχαστούν: όλα πήγαν καλά μετά για την ομάδα διαιτησίας» έγραψαν σε σχετική ανακοίνωση και συνέχισαν:

«Στην Ελλάδα, ο ορισμός ξένων διαιτητών έχει γίνει επαναλαμβανόμενη πρακτική, σε ένα πλαίσιο που υπονομεύεται από τη βία και τη διαφθορά. Αυτή τη σεζόν, η βία που συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού στην Ελλάδα οδήγησε τις αρχές να διατάξουν κλειστές πόρτες για αγώνες Πρωταθλήματος μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου.

Οι Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν μετά από αίτημα της ελληνικής ομοσπονδίας για απόλυτη ουδετερότητα, για έναν αγώνα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Ελήφθησαν 4 σημαντικές αποφάσεις και ελήφθησαν καλά (όλες ελέγχονται και επικυρώθηκαν από το VAR): 3 αποβολές και το γκολ στο τέλος του πρόσθετου χρόνου. Έκανε τη δουλειά της με αμεροληψία σε ένα θυελλώδες πλαίσιο’».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό