28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Έμιλι Ραταϊκόφκσι φωτογραφίζεται στο σολάριουμ και προκαλεί «εγκεφαλικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από την «καυτή» βόλτα της με μπικίνι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram μία ακόμα άκρως καλοκαιρινή στιγμή.

Το δημοφιλές μοντέλο επισκέφτηκε ένα σολάριουμ προκειμένου να φροντίσει το μαύρισμά της, πριν ξεκινήσει τις πρώτες αποδράσεις της στη θάλασσα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «ανέβασε» μερικά στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει μέσα στο μηχάνημα μαυρίσματος.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει με ένα πορτοκαλί μπικίνι της εταιρείας της, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ήλιος μωρό μου».

Το μοντέλο έχει ήδη βέβαια ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις, αφού πριν από λίγες μέρες, εμφανίστηκε στο Μονακό, ποζάροντας για άλλη μια φορά με ένα «καυτό» μπικίνι, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όσοι, μάλιστα, παρατήρησαν καλά τις φωτογραφίες που «ανέβασε» η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, παρατήρησαν πως το print στο μικροσκοπικό μαγιό που φορούσε ήταν ένα κολλάζ από πολλά γυναικεία σώματα με μπικίνι και όχι μόνο.

H εμφάνισή της στο Met Gala

Τo γνωστό μοντέλο άλλωστε έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της στις σέξι εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στο Met Gala, όπου εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε σχεδόν τίποτα στη φαντασία.

Η Ραταϊκόφσκι όμως έσπευσε να συνεχίσει να «βάζει φωτιά», με τις φωτογραφίες από την πίσω όψη του διάφανου φορέματός της που ανέβασε στο Instagram.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό