22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η έκπληξη του Φελίπε για τα γενέθλια της Λετίθια – Εκπλήρωσε την αγαπημένη της επιθυμία

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια έκλεισε τα 52 και ο σύζυγός της Βασιλιάς Φελίπε της έκανε ένα δώρο που το σχεδίαζε εδώ και καιρό.

Τα Ισπανικά Ανάκτορα περνούν μια περίοδο αναδόμησης και οι αλλαγές που θα επέλθουν έχουν να κάνουν κυρίως με τις πρωτοβουλίες που θα λαμβάνει από εδώ και πέρα η διάδοχος του θρόνου Λεονόρ. Η στρατηγική που έχει υιοθετήσει το παλάτι στοχεύει περισσότερο στη φυσικότητα και τον αυθορμητισμό αφήνοντας στην άκρη την τυπικότητα και ενίοτε το αυστηρό πρωτόκολλο.

Πλέον, οι Μαδριλένιοι έχουν την ευκαιρία να βλέπουν σε μεγαλύτερη συχνότητα το βασιλικό ζευγάρι να κάνει βόλτες στην ισπανική πρωτεύουσα. Προφανώς έχουν σωματοφύλακες μαζί τους αλλά κάτι έχει αλλάξει και μοιάζουν πιο προσιτοί στο πλήθος. Για παράδειγμα, η βασίλισσα Λετίθια εθεάθη σε γνωστό κατάστημα ρούχων με τον στυλίστα της πριν από λίγο καιρό ενώ δεν δίστασε να πάει σινεμά με τον σύζυγό της.

Έτσι λοιπόν, ο Φελίπε εξέπληξε την αγαπημένη του σύζυγο και το Σάββατο πήγαν να δουν την ταινία «Alien: Romulus», σύμφωνα με χρήστη του κοινωνικού δικτύου X.

Ayer vinieron los Reyes, Felipe y Leticia, a ver ‘Alíen’ al cine Ideal

Me encanta q sean tan cinéfilos; pero me duele y decepciona q no felicitaran a Almodóvar por su León de Oro

Si quieren representarnos, deben celebrar los éxitos de nuestra cultura, no solo los deportivos

— Da Bernal (@cinemada) September 14, 2024 Τα ιδιωτικά γενέθλια στο παλάτι

Πάντως, αναμένεται όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων σε στενό οικογενειακό κύκλο στο παλάτι προκειμένου να γιορτάσουν τη βασίλισσα.

Παρόντες θα είναι σίγουρα οι γονείς της, η διάδοχος του θρόνου Λεονόρ αλλά και φίλοι του ζευγαριού. Δυστυχώς η βασίλισσα Λετίθια δεν θα έχει στο πλευρό της την κόρη Ινφάντα Σοφία καθώς έχει ήδη αποχωρήσει από την Ισπανία προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της σε Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό