22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Άρσεναλ με «υπογραφή» Γκάμπριελ πήρε την νίκη στο ντέρμπι, 1-0 την Τότεναμ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άρσεναλ, πήρε το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Premier League. Ο Γκάμπριελ, έδωσε την νίκη για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι βρίσκονται στην 2η θέση με δέκα βαθμούς, ενώ το σύνολο του Ποστέκογλου 13ο. Αυτή ήταν η τρίτη σερί επικράτηση των φιλοξενούμενων στην έδρα των «σπιρουνιών».

«Μάχες» χωρίς… ποδόσφαιρο τα πρώτα 45′ στο Λονδίνο

Στο πρώτο μέρος, οι ομάδες είχαν και οι δύο λίγες φάσεις. Στο 35ο λεπτό, τα αίματα… άναψαν, μετά από ένα «σκληρό» μαρκάρισμα του Τίμπερ πάνω στον Πόρο. Εκεί, οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ ζήτησαν τον λόγο από τον Ολλανδό διεθνή και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως ισοφαρίστηκε ρεκόρ… καρτών στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δόθηκαν εφτά κίτρινες. Κάτι παρόμοιο, συνέβη και στην αναμέτρηση της Μπόρνμουθ και της Τσέλσι.

Ο «σωτήρας» Γκάμπριελ, έδωσε την νίκη στην Άρσεναλ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ πίεσε την μισητή της αντίπαλο και βρήκε το «χρυσό» γκολ. Ο Μπουκάγιο Σάκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκάμπριελ με μία καρφωτή κεφαλιά, «έγραψε» το τελικό 1-0 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου (65′).

Αυτό, ήταν το 15ο τέρμα του Βραζιλιάνου στόπερ στην Premier League. Η ομάδα του Ποστέκογλου, προσπάθησε, αλλά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα οι «κανονιέρηδες» να πάρουν μία σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:Τότεναμ (Α. Ποστέκογλου): Βικάριο, Ουντόζι, Φαν Ντε Φεν, Ρομέρο, Πόρο, Μάντισον (80′ Βέρνερ), Μπετανκούρ (68′ Σαρ), Κουλουσέφσκι, Σον, Τζόνσον (68′ Οντομπέρ), Σολάνκι.Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Ράγια, Τίμπερ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Ζορζίνιο, Πάρτι, Τροσάρ (80′ Χεσούς), Σάκα (86′ Ενουαέρι), Μαρτινέλι (80′ Στέρλινγκ), Χάβερτς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό