26.2 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στον Μπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Μπαπέ απαιτεί 100 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αποχώρησή του ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, που από την πλευρά της διατείνεται ότι ο ΚΜ7 είχε δώσει το λόγο του ότι θα προστατεύσει τον σύλλογο.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας είχε αποφασίσει να μην πληρώσει τους τελευταίους μισθούς του 25χρονου ποδοσφαιριστή καθώς και αρκετά μπόνους, θεωρώντας ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, οι δικηγόροι του Μπαπέ αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα σε αυτήν την ιστορία.

Ως εκ τούτου, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκαν για αρκετές εβδομάδες. Σήμερα, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης, η ισπανική εφημερίδα Marca, αποκάλυψε μερικές επιπλέον πληροφορίες.

Η ομάδα της πρωτεύουσας διατείνεται ότι ο διεθνής επιθετικός είχε συμφωνήσει να μην φύγει ελεύθερος και μάλιστα το είχε επιβεβαιώσει δημόσια το περασμένο καλοκαίρι:

«Καταφέραμε να προστατεύσουμε όλα τα μέρη και να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου για τις μελλοντικές προκλήσεις, κάτι που παραμένει το πιο σημαντικό».

Προς υπεράσπισή της, η Παρί αναφέρει την επιστολή που έστειλε (το καλοκαίρι του 2023) ο Μπαπέ στη διοίκηση για να δηλώσει την πρόθεσή του να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, αλλά με την επιθυμία να προστατεύσει τον σύλλογο.

Ο μισθός των δύο μηνών είχε παρακρατηθεί ενώ υπήρχε αναμονή για να βρεθεί συμφωνία, μετά τη συμφωνία κυρίων μεταξύ του προέδρου Νάσερ Αλ-Κελαϊφί και του παίκτη.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Μαδρίτης, η έκβαση αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τη νομική συνάφεια αυτής της προφορικής συμφωνίας ενώπιον του δικαστηρίου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιήσει καταθέσεις μαρτύρων που ήταν παρόντες σε αυτή τη συνάντηση, δηλαδή τον Λουίς Κάμπος και τον Λουίς Ενρίκε. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής και ο Ισπανός τεχνικός άκουσαν τον Κιλιάν Μπαπέ να δίνει τον λόγο του.

Τέλος, η Marca εξηγεί ότι είναι πιθανό να βρεθεί λύση μεταξύ των δύο πλευρών και αποκαλύπτει ότι το ποσό των 100 εκ. ευρώ απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Μπαπέ λαμβάνει 75 εκατομμύρια ευρώ μεικτά τον χρόνο και αφού ο σύλλογος  χρωστάει μόνο μισθό 2 μηνών, αποκλείεται το χρέος της Παρί να είναι 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, παρά την πρώτη αυτή προειδοποίηση που εστάλη από το περιβάλλον του παίκτη, το θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί χωρίς προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό