24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Η Άιντραχτ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, αλλά ο Κουλιεράκης αποτελεί τον κορυφαίο στόχο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φαίνεται πως αποτελεί τον «διακαή πόθο» της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η γερμανική ομάδα συνεχίζει να εξετάζει άλλες επιλογές, αφού δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά εκείνος αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο στη μεταγραφική της λίστα!

Όπως αναφέρει ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ από το γερμανικό SKY Sports, οι «αετοί» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Άουγκσμπουργκ για τον Φέλιξ Ουντουοκάι. Η Άιντραχτ αναζητά τον αντικαταστάτη του Γουίλιαν Πάκο, ο οποίος πουλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 40 εκατ. ευρώ, προ ολίγων ημερών.

Εντούτοις, ο Γερμανός δημοσιογράφος διευκρινίζει πως ακόμη ο πρώτος στόχος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Η μεταγραφή εξαρτάται από το να έρθει ο σύλλογος σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να πάρει το «πράσινο φως», με τους Γερμανούς να πιέζουν έντονα για να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση τις επόμενες 2-3 ημέρες.

🚨🦅 Eintracht Frankfurt still discussing the possibility to sign Felix #Uduokhai from FC Augsburg but the 26 y/o is also an option for TSG Hoffenheim!

… but #SGE‘s main target remains Konstantinos #Koulierakis. The deal still depends on reaching a total agreement with… pic.twitter.com/cmnYxe0d3c

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 13, 2024

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξετάζει ως μία εναλλακτική επιλογή και τον Μπερνάρντο της Ουνιόν Βερολίνου. Πρόσφατα ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ είχε αναφέρει πως ο Κουλιεράκης έχει συμφωνήσει σε όρους με την Άιντραχτ, ωστόσο η προσφορά της για τον Έλληνα αμυντικό ύψους 10 εκατ. ευρώ δεν ήταν αρκετή για να πείσει τον ΠΑΟΚ να τον πουλήσει.

Ο νεαρός αμυντικός υπενθυμίζεται πως είχε εντυπωσιάσει τους Γερμανούς πέρυσι στα μεταξύ τους ματς στους ομίλους του Conference League, έχοντας μάλιστα σκοράρει και με κεφαλιά το νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι της Τούμπας (2-1).



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό