24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η άγνωστη φιλία της πριγκίπισσας Diana με τον Freddie Mercury – Το ποτό και οι χοροί

Ειδήσεις Ελλάδα

Φίλη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας μιλάει για όλα όσα συνέβαιναν όταν οι κάμερες δεν την καταλάβαιναν.

Στις 24 Νοεμβρίου κλείνουν 30 χρόνια από τον θάνατο του Freddie Mercury. Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός του ροκ συγκροτήματος Queen πέθανε μόλις στα 45 του χρόνια από AIDS, αφήνοντας πίσω του μία καριέρα που χάραξε για πάντα το στίγμα της στη μουσική σκηνή.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο δήλωναν φανατικοί θαυμαστές του, ανάμεσά τους και η εκλιπούσα πριγκίπισσα Diana. Η μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry έβγαινε, άλλωστε, συχνά με καλλιτέχνες, όπως ο Elton John, αποτελώντας ως γνωστόν το φρέσκο και ατίθασο πνεύμα της βασιλικής οικογένειας.

 

Η φιλία της Diana με τον Freddie Mercury

Η ηθοποιός Cleo Rocos («Number On Gun», «Bloodbath at the House of Death») ήταν μία από τις φίλες της Diana. Στα απομνημονεύματα «The Positive Power of Drinking» που έγραψε και κυκλοφόρησε το 2013 αναφέρθηκε στην άγνωστη φιλία μεταξύ της Diana και του Freddie Mercury.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η πριγκίπισσα περνούσε πολύ καλά με τον Mercury και απολάμβανε τη φιλία τους. Ενίοτε, παρακολουθούσαν μαζί τα Golden Girls.

Συγκεντρώνονταν σε σπίτια, έβγαιναν έξω, κάτι που την έκανε να ξεχνιέται. Μέχρι που μεταμφιέστηκε για να καταφέρει να πάει μαζί του σε μπαρ χωρίς να την καταλάβουν και πράγματι πέτυχε – βγήκαν και πέρασαν φανταστικά.

Χαρακτηριστικά η Rocos αναφέρει ότι δε θα ξεχάσει τους χορούς της Diana και του Mercury, ενώ όλοι μαζί έβγαιναν και για ποτά.

Πριγκίπισσα Diana: Ό,τι και να λένε αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτάς της ζωής της

«Θυμάμαι που έπινα Bellinis ροδάκινο με εκείνη, τον Kenny (Everett) και τον Freddie Mercury στο Bombay Brasseries εκεί κοντά, πριν όλοι πάμε στο σπίτι του Kenny και συνεχίσουμε το ποτό», λέει η Rocos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα μια πληγή για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη επέτειος γάμου χωρίς τον Φίλιππο
Μην αγγίζετε τον Harry και τον William! Συναγερμός στο παλάτι για το ντοκιμαντέρ του BBC
Μια ξεχωριστή γιορτή για τη βασιλική οικογένεια με μια διπλή βάπτιση

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό