23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η άγνωστη σχέση του Κάρολου που δεν έμαθε ποτέ κανείς (κι εσύ μένεις ακόμη στην Καμίλα;)

Ειδήσεις Ελλάδα

Φαίνεται πως ο Κάρολος έχει πάρει το γονίδιο του πατέρα του, πρίγκιπα Φιλίππου, και είναι κάπως… άτακτος στην προσωπική του ζωή.

Κάθε μέρα τα νέα για τη βασιλική οικογένεια διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά, λοιπόν, από τα τελευταία λόγια της Πριγκίπισσας Diana, μετά το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας στις 22 Ιουνίου 2021, άλλη μια πληροφορία έρχεται να «ταράξει» το Παλάτι.

Τι συμβαίνει; Αυτήν τη φορά πλήττεται ο Πρίγκιπας Κάρολος μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος είχε εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των δύο γιων του, Tiggy Legge-Bourke.

Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»
Το σχέδιο του Καρόλου για να ζήσει ελεύθερος τον έρωτά του με την Tiggy

Σύμφωνα με πληροφορίες της EXPRESS, η Πριγκίπισσα Diana γνώριζε για την εξωσυζυγική σχέση του Καρόλου με την νταντά των γιων τους. Μάλιστα, ο δικηγόρος της είχε καταθέσει αυτό το γεγονός λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα της 31ης Αυγούστου 1997, που στοίχισε τη ζωής της Diana.

Και τώρα, εν έτει 2021, η Tiggy Legge-Bourke είναι και πάλι στο προσκήνιο λόγω ενός ρεπορτάζ της Daily Mail. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται λεπτομερώς ότι ο πρώην επικεφαλής της Scotland Yard, John Stevens, ρώτησε τον Πρίγκιπα Κάρολο μετά τον θάνατο της Diana για ένα σημείωμα που εκείνη είχε γράψει το 1995.

Το περιεχόμενο του σημειώματος, το οποίο έχει εξακριβωθεί με πραγματογνώμονα ότι ανήκει στην Diana, έλεγε ότι «ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ‘’ατύχημα’’ με το αυτοκίνητό μου, αστοχία των φρένων και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι», με σκοπό να είναι ελεύθερος και να παντρευτεί την Tiggy.

Οι ισχυρισμοί γύρω από τη φημολογούμενη σχέση

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, η Meghan Markle μίλησε αόριστα για τα tabloids λέγοντας ότι πολλές φορές δεν κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βγάλουν στη φόρα όλη την αλήθεια. Από την άλλη, η δημοσιογράφος Penny Junor, στο βιβλίο της «Prince William: Born to be King», ισχυρίζεται ότι η Diana ξεκίνησε από μόνη της αυτό το κουτσομπολιό.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, πάντως, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το 1995, όταν ο Κάρολος φίλησε την Tiggy στο μάγουλο δημόσια δύο φορές κιόλας: μία φορά σε μια ελβετική πίστα του σκι και μια άλλη φορά στο σχολείο του William και του Harry.  

Ιστορία που «έπλασε» ένας δημοσιογράφος ή αλήθεια; Στην gallery θα τα μάθεις όλα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό