35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ηχητικό ντοκουμέντο από το «αντάρτικο» των ΜΑΤ: Όταν χρειαστεί, θα μεταβούμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αφορμή το «αντάρτικο» από έξι διμοιρίες των ΜΑΤ που αρνήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως ένδειξη συμπαράστασης στον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια του Ρέντη. 

Οι αστυνομικές αρχές έχουν διατάξει πειθαρχική διερεύνηση για το πρωτοφανές περιστατικό με τις έξι διμοιρίες που εν τέλει μετά από ώρα ανέλαβαν υπηρεσία στα πόστα τους για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χαϊφα. 

Το Open παρουσίασε απόψε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την ενημέρωση που έκαναν οι διμοιρίες στο κέντρο για την αιφνιδιαστική τους απόφαση «προς ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματία συνάδελφό» γνωστοποιώντας πως εάν υπάρξει ανάγκη θα μεταβούν στην περιοχή για την αποκατάσταση της τάξης. 

Νωρίτερα μιλώντας στη βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, χωρίς να αναφερθεί στο περιστατικό, είχε τονίσει πως «είναι ζήτημα νομιμότητας και τιμής η σύλληψη όλων όσοι εμπλέκονται με τη δολοφονική επίθεση στο Ρέντη».

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό