22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηχείο Louis Vuitton αξίας 2.890 δολαρίων και υψηλής αισθητικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αισθητική που παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας, το ηχείο Louis Vuitton Horizon Light Up κεντρίζει το βλέμμα. Εδώ που τα λέμε, εκ πρώτης όψεως, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι πρόκειται για ηχείο…

Από όποια γωνία του και αν το δεις, μοιάζει περισσότερο με ένα εξωγήινο αντικείμενο που κρύβει καλά τα διαγαλαξιακά του μυστικά, αλλά το Louis Vuitton Horizon Light Up δεν είναι τίποτε άλλο από ένα φορητό ηχείο. Τα υλικά κατασκευής του είναι πολυτελή, καθώς εδώ έχουμε ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί και δέρμα, μαζί με 35 φώτα LED.

Για να το αποκτήσει κανείς θα πρέπει, άλλωστε, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού μιλάμε για ένα gadget που στοιχίζει 2.890 δολάρια στις ΗΠΑ. Μέσα στο σχέδιο που θυμίζει ένα UFO και μία… σβούρα μαζί, υπάρχει ένα subwoofer 3 ιντσών και δύο tweeters των 0.75 ιντσών. Υπάρχουν και τρία μικρόφωνα για τις κλήσεις, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 15 ωρών ακρόασης μουσικής με μία φόρτιση.

Το Louis Vuitton Horizon Light Up θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο από τις 31 Ιουλίου από το επίσημο site της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό