12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί η Γιουβέντους

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναβρασμός επικρατεί στη Γιουβέντους, μετά τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τη Μπενεβέντο μέσα στην έδρα της, που ουσιαστικά τη θέτει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Μετά τον επίσης αναπάντεχο αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League και με δύσκολο πρόγραμμα στην τελική ευθεία της Serie A, οι στόχοι για την -επί εννέα συνεχή χρόνια- πρωταθλήτρια Ιταλίας περιορίζονται στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Μάλιστα, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου δεν θεωρείται πια δεδομένη στο στρατόπεδο των «μπιανκονέρι»!

Οι διαδοχικές αποτυχίες έχουν προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας La Stampa, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ακούγονταν από τα αποδυτήρια πολλές φωνές και υπήρξαν έντονες λογομαχίες, χωρίς να γίνεται αναφορά σε ονόματα.

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Πίρλο, παρότι μετά τη λήξη του αγώνα ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Φάμπιο Παράτιτσι, έσπευσε να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον προπονητή.

Όμως η δημόσια στήριξη στον Πίρλο μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και το μέλλον του Παράτιτσι βρίσκεται «στον αέρα», μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό