13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ηττήθηκε από την ανώτερη Μίλαν ο Παναθηναϊκός (2-1)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, ήταν… υποφερτός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά ηττήθηκε από την ανώτερη Μίλαν με 2-1, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League την επόμενη εβδομάδα (21/08).

Οι «πράσινοι» δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο «Νέρεο Ρόκο» της Τεργέστης. Πιέστηκαν αρκετά από τους «ροσονέρι», που προηγήθηκαν 2-0 με ισάροθμα γκολ από τον Ολιβιέ Ζιρού, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα όπου έκαναν εύκολα το λάθος.

Η ιταλική ομάδα πήρε προβάδισμα στο 16’ . Από βαθιά μπαλιά του Τομόρι η «πράσινη» άμυνα «κοιμήθηκε» με αποτέλεσμα ο Γάλλος στράικερ, ο οποίος είχε βγει στην πλάτη των αμυντικών, να «γράψει» με σουτ το 1-0.

Στο 25’ ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του τελική του στο ματς, με το συρτό σουτ του Χατζηγιοβάνη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μανιάν.

Το 2-0 για τους Μιλανέζους ήρθε στο 43’ και πάλι με σκόρερ τον Ζιρού, ο οποίος «τρύπωσε» ξανά στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού και μετά από σέντρα του Καλάμπρια, δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Διούδη.

Και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μίλαν μπήκε επιθετικά κι «άγγιξε» το 3-0 στο 51’, αλλά ο Ρέμπιτς δεν σημάδεψε σωστά, ενώ δύο λεπτά μετά ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Καλάμπρια.

Στο 59’ ο Ζιρού πήρε ξανά την μπάλα στην περιοχή, πέρασε με ντρίμπλα τον Διούδη αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση, χτύπησε πρώτα πάνω στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κι ακολούθως στο δεξί δοκάρι.

Μετά τη μία ώρα αγώνα οι «πράσινοι» ισορρόπησαν το ματς και στο 77΄ μείωσαν σε 2-1 με τον Ιωαννίδη, ο οποίος είδε από μακριά το πολύ ανοικτό κοντρόλ του Ταταρουσάνου, μπήκε «σφήνα», έκλεψε την μπάλα κι από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει.

Η τελευταία καλή ευκαιρία στον αγώνα ανήκει στη Μίλαν, με ένα πολύ μακρινό σουτ του Κρούνιτς, που πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ξενόπουλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν (71’ Ταταρουσάνου), Καλάμπρια (71’ Καλουλού), Κιάερ (61’ Μαλντίνι), Τομόρι (62’ Ντίας), Ερναντές (71’ Μπαλό Τουρέ), Σαλεμάκερς (75’ Καστιγέχο), Κρούνιτς (87’ Καπόνε), Τονάλι (61’ Ρομανιόλι), Λεάο (61’ Μπενασέρ), Ζιρού (62’ Γκάμπια), Ρέμπιτς (62’ Πομπέγκα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (85’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (85’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (85’ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Αϊτόρ), Ρούμπεν, Μαουρίσιο (76’ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (46’ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες (46’ Αγιούμπ), Μακέντα (46’ Ιωαννίδης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό