Home Περιβάλλον Ηρωική διάσωση γυναίκας που κρέμεται από ουρανοξύστη

Ηρωική διάσωση γυναίκας που κρέμεται από ουρανοξύστη

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη σώζουν γυναίκα που αιωρούνταν στο κενό από τον 54ο όροφο ουρανοξύστη.

Η ηρωική διάσωση έγινε την 1η Μαΐου 2024, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν να σώσουν μια γυναίκα που κρεμόταν από την εξωτερική πλευρά ουρανοξύστη.

Οι αστυνομικοί ήρωες, δεν δίστασαν να βγουν από την εξωτερική πλευρά του προστατευτικού τζαμιού στο μπαλκονιού του 54ου ορόφου, δεμένοι με σχοινιά, για να σώσουν τη γυναίκα που τρομαγμένη κρατιόταν από το τζάμι για να μην βρεθεί στο κενό.

Οι άντρες με πολύ προσεκτικές κινήσεις τράβηξαν τη γυναίκα μέσα στο μπαλκόνι ενώ τη συνέχεια την μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

Τη στιγμή της δραματικής διάσωσης κατέγραψε κάμερα τοποθετημένη πάνω στη στολή ενός αστυνομικού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το πως βρέθηκε έξω από το κτίριο η γυναίκα, χωρίς να έχει αποκλειστεί, το ενδεχόμενο να προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

«Όταν οι πολίτες χρειάζονται βοήθεια, καλούν την αστυνομία. Όταν η αστυνομία χρειάζεται βοήθεια, ειδοποιεί την ESU (Μονάδα Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης). Οι ντετέκτιβ της ESU έσωσαν πρόσφατα μια ταραγμένη γυναίκα σε μια ταράτσα 54 ορόφων χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους στη διάσωση με σχοινί», έγραψε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε ανακοίνωσή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version