27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηράκλειο: Μπαλωθιές σε σπίτι λίγο πριν από γάμο – Μία σύλληψη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά το σοβαρό περιστατικό στο Κεφαλοβρύσι του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο, όπου ένας 51χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μετά από «παρεξήγηση» με άλλον θαμώνα σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου, σημειώθηκε ένα νέο επεισόδιο στον ίδιο δήμο.

Συγκεκριμένα, ένας 58χρονος συνελήφθη την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί, καθώς το προηγούμενο απόγευμα, κατά τη διάρκεια ενός γλεντιού στο σπίτι του, λίγο πριν το γάμο, σημειώθηκαν πολλές άσκοποι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τουλάχιστον 60 κάλυκες, 99 φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι του 58χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, χθες (21.07.2024) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, προχθές (20.07.2024), κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ημεδαπού στην περιοχή του Δήμου Βιάννου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου στην οικία του ημεδαπού και στους περιβάλλοντες χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, 99 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, και 61 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό