26.2 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον γιο του για τα άπλυτα πιάτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγικό τέλος από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του βρήκε ο 31χρονος Christopher Allen Lisby στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Αφορμή για να μαχαιρώσει ο 59χρονος Timothy στην καρδιά τον γιο του ήταν ο καυγάς τους για τα βρώμικα πιάτα!

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουνίου και αυτόπτης μάρτυρας ήταν ένας φίλος της οικογένειας, που περιέγραψε όσα έγιναν. Οι δύο άνδρες άρχισαν να παλεύουν για τη στοίβα με τα άπλυτα πιάτα, ένας καβγάς που βάφτηκε με αίμα.

«Ο Tim είχε ένα κουτάλι στο χέρι του και με αυτό χτυπούσε τον Chris που μου φώναξε «Τζερεμάια πάρτου το κουτάλι» και αυτό έκανα. Τότε ο Τιμ έτρεξε στην κουζίνα και πήρε κάτι αιχμηρό και το κάρφωσε στο στήθος του Κρις όσο πιο δυνατά μπορούσε» είπε o Τζεραμάια Γκριν σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post.

Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν τον 31χρονο να αιμορραγεί ακατάσχετα. «Πίεζε το στήθος του Christopher και έλεγε, «μην πεθάνεις, μην πεθάνεις» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στο Fox 59. «Από εκείνη τη μέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ο Chris ήταν φίλος μου, τον αγαπούσα πολύ. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να αιμορραγεί τόσο πολύ. Όταν τον μαχαίρωσε στην καρδιά ήταν σαν να μαχαίρωνε εμένα» ανέφερε.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά την επόμενη μέρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η δίκη έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό