16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΗΠΑ: Οι αρχές αναζητούν 66χρονο άνδρα που φέρεται να απείλησε ότι θα σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Αριζόνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται να απείλησε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Cochise στις ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι εντόπισαν μια απειλή κατά του υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ και αναζητούν τον άνθρωπο πίσω από την απειλή. Πρόκειται για τον Ronald Lee Syvrud, έναν 66χρονο άνδρα, για τον οποίο εκκρεμούν ήδη πολλά εντάλματα, μεταξύ των οποίων και για σεξουαλικά αδικήματα. 

Συγκεκριμένα, ο καταζητούμενος έχει εκκρεμή εντάλματα από την πολιτεία του Ουισκόνσιν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εγκατάλειψη οχήματος, ενώ βρίσκεται στη λίστα με τους σεξουαλικούς παραβάτες. Περιγράφεται ως άνδρας με πράσινα μάτια που φορά γυαλιά, ύψους 1,80μ. και βάρους 100 κιλών.

Η εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη δήλωσε ότι η απειλή έγινε διαδικτυακά και συγκεκριμένα στα social media και σε αυτήν αναφερόταν ότι ένας υποψήφιος πρόεδρος θα δολοφονηθεί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει να μιλήσει για τη μετανάστευση στη συνοριακή περιοχή Cochise, με τις αρχές να έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας, μετά την απειλή που διατυπώθηκε. Η ομιλία θα γίνει σε ανοικτό χώρο. 

Εν όψει της ομιλίας του Τραμπ στα σύνορα, ο σερίφης της κομητείας, Μαρκ Ντάνελς, δήλωσε στην Daily Mail ότι οι Αρχές έχουν ενισχύσει την ασφάλεια «με βάση τις απειλές που διατυπώθηκαν», καθώς επεσήμανε ότι η εκδήλωση θα γίνει σε ανοιχτό χώρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό