21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους 21 ώρες λόγω χιονοθύελλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκατοντάδες οδηγοί στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ εγκλωβίστηκαν για 21 ώρες στα οχήματά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω έντονης χιονοθύελλας και από σήμερα το πρωί οι αρχές εργάζονταν για να καθαρίσουν και να ανοίξουν ένα χιονισμένο τμήμα του διαπολιτειακού αυτοκινητοδρόμου 95, που είχε κλείσει αφότου η χιονοθύελλα έντυσε στα λευκά την περιοχή μία ημέρα νωρίτερα.
Ο αυτοκινητόδρομος I-95 έκλεισε και στα δύο ρεύματα σε ένα τμήμα 86 χιλιομέτρων, κοντά στο Φρέντικσπεργκ, σε απόσταση 89 χιλιομέτρων νότια της Ουάσινγκτον.
Το προσωπικό μας εργάζεται ενεργά για να απομακρύνει τους πάντες από τον 95. Προσπαθούμε να καθοδηγήσουμε τα οχήματα που βρίσκονται ακινητοποιημένα στον δρόμο προς κοντινούς κόμβους, όπου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικούς δρόμους,
έγραψε το υπουργείο Μεταφορών της Βιρτζίνιας, σε ένα μήνυμα στο Twitter.

Το μποτιλιάρισμα ξεκίνησε χθες, καθώς χιόνι ύψους άνω των 30 εκατοστών έπεσε σε τμήματα των νοτιοανατολικών ΗΠΑ και των ακτών του Ατλαντικού, με αποτέλεσμα να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα και οχήματα να βγουν εκτός πορείας. Η παράλυση της κυκλοφορίας συνεχίστηκε, καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν κατά διάρκεια της νύχτας.
Εργαζόμενοι των ομοσπονδιακών και πολιτειακών αρχών εργάζονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας για να απομακρύνουν τα ξεριζωμένα δέντρα, να βοηθήσουν τους οδηγούς των οχημάτων και να τους υποδείξουν πώς θα αλλάξουν διαδρομή, περιέγραψε σήμερα ο κυβερνήτης Ραλφ Νόρθαμ.
Αν και ο ήλιος αναμένεται να βοηθήσει στον καθαρισμό του δρόμου, όλοι οι κάτοικοι της Βιρτζίνιας πρέπει να συνεχίσουν να αποφεύγουν τον Ι-95,
έγραψε στο Twitter.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό