35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ημερομηνία κυκλοφορίας και gameplay trailer!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Silent Hill Transmission streaming event από την Konami που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ αφορούσε κυρίως το ήδη ανακοινωμένο remake του Silent Hill 2. Το sequel του κλασικού παιχνιδιού τρόμου, το οποίο διασκευάζεται από την Bloober Team, θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για το PlayStation 5 αλλά και για PC μέσω της πλατφόρμας Steam.

Εκτός από το trailer για την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Konami δημοσίευσε και ένα gameplay διάρκειας άνω των 13 λεπτών από το remake. Παρουσιάζει μερικά από τα εντυπωσιακά και πολύ τρομακτικά γραφικά της Unreal Engine 5 που χειρίστηκε η Bloober Team για τη δημιουργία του νέου παιχνιδιού.

Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης ένα που δείχνει τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Silent Hill 2 remake της Bloober Team να μιλούν για τη δουλειά τους στο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα ακόμη που δείχνει τους ηθοποιούς που έδωσαν τις φωνές και τη δουλειά motion capture για τους χαρακτήρες του James και της Mary/Maria.

Η Konami δέχεται ήδη προπαραγγελίες για το Silent Hill 2 remake στο Amazon για την κανονική έκδοση του PS5. Θα υπάρξουν επίσης ψηφιακές εκδόσεις για τις standard εκδόσεις PS5 και PC, μαζί με μια deluxe έκδοση. Αυτή η έκδοση θα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι 48 ώρες νωρίτερα, μαζί με ένα ψηφιακό soundtrack του παιχνιδιού και ένα ψηφιακό artbook.

Τέλος, είδαμε ένα backstage featurette για το Return to Silent Hill. Αυτή θα είναι η τρίτη live-action ταινία που βασίζεται στο franchise του παιχνιδιού και αποτελεί επίσης μια χαλαρή επανεκκίνηση της κινηματογραφικής σειράς. Το featurette ανέφερε ότι η ταινία «έρχεται σύντομα», αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει.

Δυστυχώς, το σημερινό Silent Hill Transmission streaming event δεν αποκάλυψε καμία νέα πληροφορία για το Silent Hill f. Αυτό υποτίθεται ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη δόση του franchise του παιχνιδιού και είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό