18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το πολύπαθο sequel

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρασαν πολλά χρόνια από την ανακοίνωση του Psychonauts 2 και χρειάστηκε στο μεταξύ να προχωρήσει η Microsoft στην εξαγορά της Double Fine Productions μέχρι να φτάσουμε στην παρουσίαση της εταιρείας στην E3 2021. Τι καινούργιο μας έφερε αυτή; Καταρχάς, ένα νέο trailer και, το κυριότερο, την ημερομηνία κυκλοφορίας του περίφημου sequel που δεν είναι και τόσο μακριά.

Στο trailer βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Raz στα κεντρικά των Psychonauts αμέσως μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε κυκλοφορήσει το 2005. Ακολουθεί μια σειρά σουρεαλιστικών γεγονότων στην κλασική φιλοσοφία της Double Fine, δηλαδή με ταχύτητα και ιδιαίτερη δημιουργικότητα – φαντασία. Αυτό που μας “καίει” περισσότερο, βέβαια, είναι το gameplay και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε σε ποια κατεύθυνση κινήθηκαν οι δημιουργοί μετά από τόσα χρόνια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Psychonauts καταπιάνεται αρκετά με την ψυχική υγεία και γι’ αυτό η Double Fine προσέλαβε ειδικό ψυχολόγο για την σωστή απόδοση των διάφορων ψυχικών καταστάσεων χωρίς να προσβάλλονται ή να διακωμωδούνται αισχρά όσοι πάσχουν πραγματικά από τέτοια νοσήματα.

Το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2021 σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S και στο Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό